Despre

Despre proiect

VDB (Venus din Bucuresti)  este un proiect initiat din dorinta de a scoate Zeita din tine. Adica de a descoperi in interiorul tau, a exprima si cultiva in viata ta cele mai frumoase atribute ale feminitatii, ale naturii tale superioare. Asta se poate intampla atunci cand ne amintim sa ne hranim sufletul cu nectarul vietii facut din iubire, frumusete, creativitate, bucurie, cantec si dans, dand astfel dulceata vietii, traind precum zeitele.
VDB  este pentru a onora unicul model inspre care sa aspiri – zeita interioara, prin iubirea si frumosul carora le dai viata.

Despre mine, Corina Bernschutz-Marinca
Am lucrat cu succes  in comunicare, inovatie si branding peste 20 de ani, timp in care mi-am dat seama ca orice idee avuta pentru campaniile dedicate femeilor,  avea un singur scop –  de  a le imputernici cu propria stralucire.

Cu toate acestea, am inceput sa ma descopar si sa-mi dau voie sa fiu femeie, atunci cand  m-am vindecat de “virusul” lui a face, si mi-am dat voie sa fiu; atunci cand am inceput sa ma hranesc cu iubire si frumos, cand in locul criticii sau  al nemultumirii continue, am pus  blandetea si ascultarea, empatia.

Cred ca femeile au nevoie sa–si aminteasca sa traiasca frumos, cu sclipici si bucurie, onorindu-si  frumusetea creatoare, bunatatea, blandetea, zeita interioara.

M-as bucura ca proiectul VDB  sa te inspire la iubire si stralucire, la a trai cu bucurie, frumos!